Stille som mus….. når det virkelig gjelder.

Hans Rotmo tør ikke kritisere islam. Kristendomsrefseren er nå, sammen med resten av venstresidens frontkjempere gått hjem og har overlatt barrikadene til de som virkelig risikerer liv og lemmer i det godes tjeneste. Eller er det så enkelt som at “frontkjemperne” nå har kommet ut av skapet. De har alltid visst at de aldri riskerte noe som helst med sin kristendoms og samfunnskritikk. De visste at det ville aldri stå fucked up klin gal tulling på døra med øks for å ta livet av en. Og nå er er det altså krefter som ønsker å ta fra oss det viktigste vi har her i landet for å være et vellykket samfunn: Ytringsfriheten….. og de truer med å drepe de som måtte ytre seg negativt om islam og muslimer.
Da trekker de seg vekk, alle Hans Rotmoene…. Dagbladene….. borte vekk. for så viktig var det jo ikke at man ønsker å sette livet på spill. Bedre da å se en annen vei. Plystre tilforlatelig, sparke litt i sanden og skru på Farmen på TV.

Rotmo fikk forresten reaksjoner på sitt utspill fra både kristne, muslimer og andre.
Ali Gotvassli i Islamic Cooperation i Steinkjer sier: – Han trenger ikke stå fram som offer. Han trenger ikke frykte represalier, iallfall ikke i Norge, sier Gotvassli.

Nei ikke i Norge. Foreløpig. Hvor lang tid før vi har svenske og danske tilstander? Tegneren Westergård har overlevd flere attentat og i dag ble Lars Vilks overfalt av flere personer under en forelesning han holdt på universitetet i Uppsala. Så joda, Ali Gotvassli…. det å kritisere koranen, islam eller muslimer, er forbundet med dirkete livsfare. Da kommer det folk for å drepe deg.

Det morsomme er jo selvsagt at muslimske talspersoner, i skjønn forening med apologetene, står der og toer sine hender mens de mumler med et smil rundt munnen: “…. men dette er ikke islam…..”

Av de norske fremste forkjempere for demokrati og yttringsfrihet er det kun Aftenposten som i skrivende stund har det som en av toppsakene på sine nettsider. VG og Dagbladet prioriterer andre viktige ting. Som f.eks nordmenns forventninger til gruppesex.

Advertisements

About einjen

I'me, so are you!
This entry was posted in Politikk, religion. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s